De Stichting behoud stoomschip Rotterdam / de Vrienden van stoomschip Rotterdam is dankbaar voor de steun van de volgende organisaties en personen:

WestCord Hotels, stelt ons ruimte beschikbaar voor onze werkzaamheden, ons archief en onze presentaties. Ook vergoedt WestCord Hotels de kosten van de materialen die wij gebruiken. In 2016 bekostigde WestCord Hotels het opnieuw gieten van vier fabrieksplaten van Werkspoor in het generatorruim.

Mondriaan Fonds steunde ons financieel voor het opstellen van het kunstbeheerplan.

OnBoardOnShore, de voormalige cateraar aan boord, schonk ons een grote vitrinekast bij de Ambassador Room.

RaetsMarine Insurance B.V. financierde het opnieuw gieten van de twee bronzen werfplaten van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij.  De platen hangen sinds 2012 op hun oorspronkelijke plaats op beide sportdekken.

Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor Scheepvaart en Scheepsbouw steunde ons met een financiële bijdrage voor het herstel van de scheepshoorn en het opnieuw laten gieten van twee bronzen reliëfs van de kunstenaar Peter Roovers. De familie Roovers werkte hier geheel belangeloos aan mee door de oorspronkelijke mallen van de reliëfs beschikbaar te stellen.

De heer Jaap Danhof steunde ons financieel voor het maken van deze website en het laten gieten in brons van een replica van een fabrieksplaat van De Schelde.

De gebroeders Guggenheim schonken ons twee vitrinekasten.

Scheepsreparatiebedrijf Balck B.V. is ons zeer behulpzaam geweest bij het reconstrueren van het ringwerpspel op het sportdek en het plaatsen van de eerste twee luchthappers op het voordek. Kraanbedrijf De Gier verzorgde kosteloos het nodige hijswerk.

De firma Jac Barzilay B.V. heeft ons kosteloos geholpen met materiaal voor het optuigen van de laadbomen.

Strik Stoomketelverhuur N.V. schonk ons de derde luchthapper op het voordek.

Observator Watersport (Noordereiland in Rotterdam) schonk ons een tijdmeter voor in de kaartenkamer.

Fonds De Ziekenfondsbode financierde voor ons de aanschaf van een nieuw beeldscherm in ons museum op het Brugdek.

Wij danken allen die bijdragen aan onze stichting!

Voor nieuwe projecten zijn wij op zoek naar sponsors. Neem s.v.p. contact met ons op om over de mogelijkheden te praten via info@stoomschiprotterdam.nl